Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Punt Òmnia. Consell Comarcal de la Segarra

Adreça: Passeig de Jaume Balmes, 3. Cervera
Telèfon: 973531300
Correu electrònic: omnia@ccsegarra.cat
Horari: Hivern: De dilluns a dijous de 8:30 h a 13 h i de 13:45 h a 16:45 h. Divendres de 7:30 h a 15 h. Estiu: Tots els dies de 8 h a 15 h.

Es tracta d'un espai d'accés a les tecnologies de la informació i la comunicació per evitar la fractura digital i possibilitar l'acostament de les noves tecnologies a col·lectius de població no usuaris de les TIC, afavorint la igualtat d'oportunitats.

S'ofereixen cursos de nivells inicials en l'ús de les TIC i en relació a la comarca. És treballa amb els programes del llibre Office per fer documents de text i full de càlcul i amb el camp per treballar imatges. També s'utilitzen xarxes socials i les aplicacions de Google.

Les activitats que es desenvolupen tenen com objectius:

Millorar les habilitats dels usuaris en l'ús de les TIC, així com el coneixement sobre la comarca i l'ús de la llengua amb persones que no utilitzen el català.

Treballar amb entitats de caire social i educatiu de col·lectius en risc d'exclusió social. Ser una eina que col·labora amb el SOC per tal d'afavorir la recerca de feina mitjançant les TIC.

Desplegar aquestes activitats en altres pobles de la comarca.

Oferir un horari d'atenció personalitzada i d'ús lliure dels ordinadors. 

  • Serveis i recursos de formació i coneixements

Document Actions