Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Orientació i intermediació laboral. Punt Incorpora Cervera. Grup Alba

Adreça: Av. Del Segrià, 6 Nau B (CEI). Cervera
Telèfon: 607607971
Correu electrònic: sbenet@aalba.cat
Horari: De 9.30 h a 13.30 h

INCORPORA és un programa que s’emmarca dins la Fundació Bancària de l'Obra Social “la Caixa” i s’adreça a persones que estan en risc d’exclusió social, a persones amb discapacitat, o persones amb dificultats d'accedir al món laboral.

L’objectiu del Programa Incorpora és facilitar l’accés al món laboral a persones amb risc d'exclusió. Per aconseguir-ho, fomenta de manera directa les capacitats d’inserció de les entitats socials adherides al programa i promou la sensibilització a favor de la inclusió social de les persones amb dificultats afegides mitjançant la recerca d’oportunitats laborals.

Aquest procés el desenvolupa un equip interdisciplinari coordinat amb els i les professionals de referència assistencial dels diferents recursos de la xarxa de serveis socials, salut mental i sòciosanitaria, pública i privada i en col·laboració amb el Departament d'afers socials, Treball i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

El servei d'orientació i intermediació laboral treballa per a la inserció social i laboral de col·lectius especialment vulnerables a través d'un tractament personalitzat que explora en profunditat tots els aspectes relacionats amb els coneixements, les aptituds, les actituds, l'entorn, les necessitats i les aspiracions de cada individu, per tal de traçar amb aquestes dades i conjuntament amb ell/a, el disseny de les actuacions més apropiades per dur-los fins a una inserció laboral estable i de qualitat.

  • Persones en atur i/o en recerca de feina

Document Actions