Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lleure i Club Alba. Grup Alba

Adreça: Av. Onze de Setembre, s/n. Tàrrega
Telèfon: 973312221
Correu electrònic: info@aalba.cat

Oferim un lleure inclusiu adaptat a les persones de l'Associació Alba i obert a la ciutadania.

Tenim un model de lleure basat en els conceptes de la inclusió, la comunitat i la participació. Per això, disposem d’un equip que programa activitats de lleure obertes a totes les persones dels diferents serveis i que integra les diferents necessitats i especificitats adaptant-nos a la gent gran, joves i persones amb més necessitat de suport.

Lleure Alba també compta amb la col·laboració dels AMICS, voluntaris d’Alba, i de voluntaris Europeus que donen suport per desenvolupar les activitats programades en la guia de lleure inclusiu de l’Associació Alba.

Club Alba:

Club esportiu format per persones amb discapacitat de les comarques de l’Urgell i la Segarra, majoritàriament usuàries de l’Associació Alba, amb l’objectiu principal de millorar l’estat físic, la salut, l’autonomia i l’autoestima. En formen part totes aquelles persones que realitzen algun tipus d’entrenament o participen en competicions esportives.

  • Participem en campionats territorials, de Catalunya, Nacionals i Europeus i cada dos anys prenem part als Special Olympics. Estem federats a l'ACELL, la Federació Catalana d'Esports per a Disminuïts psíquics.

  • Entrenem durant la setmana a diferents instal·lacions de la població, ja sigui a la piscina municipal de Tàrrega, la nostra pista esportiva, al pavelló esportiu de la població o al camp de futbol.

  • Les disciplines esportives en les que participem habitualment són: ciclisme, bàsquet, futbol sala, tennis taula, bàdminton, llançament de pes i natació.

  • Persones amb discapacitat i/o amb problemàtica de salut mental

Document Actions