Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fundació Privada Casa Caritat. Residència Mare Janer

Adreça: C/ Major, 64. Cervera
Telèfon: 973 53 06 86
Correu electrònic: direcció@marejaner.cat
Horari: De dilluns a divendres de 9 h a 17 h.

El sector d'intervenció actual de la residència, són les persones més grans de 65 anys, que no poden romandre a casa seva per alguna limitació de l'autonomia personal i, a la vegada, per la manca de suport social i/o familiar necessari.

Els objectius d'aquesta entitat en relació a les seves persones usuàries és oferir-los-hi una atenció integral tant a nivell social, com sanitari, en un entorn adequat i de confort.

La metodologia utilitzada per la Residència per aconseguir aquestes finalitats és: Per una banda, l'organització de la seva activitat en tres serveis: la Llar-Residència, la Residència Assistida i el Centre de Dia.

Segons la situació personal i familiar i de l'entorn del sol·licitant es determina quin servei s'adequa més a les seves necessitats d'atenció, per les prestacions que s'ofereix. 

D'altra banda, la Residència disposa d'un equip de professionals que està dividit en tres àrees d'acció i que són els encarregats d'aconseguir aquests objectius: l'àrea sanitària (metge, psicòloga, infermeres, gerocultores, fisioterapeuta i terapeuta ocupacional), l'àrea social (psicòloga, educadora social i treballador social), i l'àrea de serveis generals (recepció, hostatgeria i manteniment).

  • Persones Grans
  • Persones en situació de dependència

Document Actions