Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fundació Casa Dalmases

Adreça: C/Major, 87. Cervera
Telèfon: 973099404
Correu electrònic: fundacio@casadalmases.org
Horari: Dilluns a divendres de 9 h a 17 h.

La Fundació Casa Dalmases neix sobre tres pilars principals: l’impuls de la cultura, la dinamització del territori i l’economia social, posant en valor la casa que dóna nom a la fundació.

La Fundació Casa Dalmases és una entitat sense ànim de lucre que dins les seves finalitats promou la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental, i/o qualsevol altre discapacitat, persones amb risc d’exclusió social, especialment joves o amb edat adult i preferentment de la comarca de la Segarra, a través de la seva inserció social i laboral.

Per assolir aquest fi la Fundació es proposa: 

*Impulsar oportunitats laborals per a les persones amb les dificultats referides 

*Promoure serveis educatius, d’atenció terapèutica, laborals, residencials, activitats culturals i de lleure. 

*Orientar a familiars, socis i sòcies, amics, veïns i veïnes per la seva sensibilització i facilitar la integració d’aquestes persones amb dificultat.

Formant part d’aquest dinamisme cultural s’ha impulsat la organització de tallers, concerts, esdeveniments musicals i també l’acollida d’activitats diverses que s'organitzen en col·laboració amb l'Ajuntament o altres entitats locals.

També s’han ofert visites per impregnar-se de la història de la casa palau i descobrir el més profund de les seves entranyes.

  • Persones amb discapacitat i/o amb problemàtica de salut mental
  • Persones en atur i/o en recerca de feina
  • Altres serveis i recursos

Document Actions