Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Formació PFI: Punt Formador Incorpora. Grup Alba

Adreça: Palau dels Marquesos de la Floresta. C/ del Carme, 34. Tàrrega
Telèfon: 973311300
Correu electrònic: apetit@aalba.cat
Horari: De dilluns a divendres 9 h a 18 h, horari d'informació. Horaris de cursos, a concretar.

INCORPORA és un programa que s’emmarca dins la Fundació Bancària de l'Obra Social “la Caixa” i s’adreça a persones que estan en risc d’exclusió social, a persones amb discapacitat, o persones amb dificultats d'accedir al món laboral.

L’objectiu del Programa Incorpora és facilitat l’accés al món laboral a persones amb risc d'exclusió. Per aconseguir-ho, fomenta de manera directa les capacitats d’inserció de les entitats socials adherides al programa i promou la sensibilització a favor de la inclusió social de les persones amb dificultats afegides mitjançant la recerca d’oportunitats laborals.

Aquest procés el desenvolupa un equip interdisciplinari coordinat amb els i les professionals de referència assistencial dels diferents recursos de la xarxa de serveis socials, salut mental i sòciosanitaria, pública i privada i en col·laboració amb els Departaments d'Empresa i Ocupació i al Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

Davant l’actual situació del mercat laboral és prioritari facilitar la inserció laboral i millorar l’ocupabilitat a través de la formació de cursos amb continguts transversals i amb un seguiment personalitzat.

Els cursos formatius Incorpora es dirigeixen a persones amb especials dificultats personals i sociolaborals per incorporar-se al mercat laboral ordinari i els oferim una capacitació professional que els hi permetin incorporar-se o tornar al mercat laboral. 

Així com, la vinculació de les empreses al programa Incorpora a través de l’oferta de pràctiques no laborals. Un tutor oferirà un seguiment personalitzat a l’alumne, amb l’objectiu de motivar-lo i oferir-li les eines necessàries per superar altres obstacles que puguin afectar a la seva ocupabilitat i aconseguir superar-los amb èxit. També farà el seguiment de les pràctiques per a fer un bon acompanyament a la persona, però també a l’empresa.

A través de la pàgina web s'especifica l'oferta formativa de l'any en curs i en quins municipis s'imparteix cada  formació. L'oferta formativa pot estar sotmesa a variacions d'un any a l'altre.

  • Persones en atur i/o en recerca de feina

Document Actions