Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salutació

del president, Francesc Lluch i Majoral

Benvolguts i benvolgudes,

Sigueu tots i totes molt benvingudes al Consell Comarcal de la Segarra, l'administració pública que dona ajut i suport a tots els 21 municipis de la comarca, i als veïns i veïnes de la SegarraAfronto el repte de presidir el Consell Comarcal de la Segarra amb il·lusió, responsabilitat i consciència del càrrec que represento. Ho faig amb un equip de persones que formen un govern responsable, ampli, dialogant amb ganes de treballar per tots els pobles de la comarca, per tots els segarrencs i segarrenques i, en definitiva, per tot el país.

Treballarem per impulsar la nostra comarca des de tots els sectors. Per això, des del Consell Comarcal, dedicarem els nostres esforços a promocionar, dinamitzar i coordinar tot el nostre teixit socioeconòmic. Tenim present les necessitats de la nostra comarca en temes tan importants com les comunicacions, les infraestructures, les noves tecnologies i especialment en l'atenció a les persones: joves i grans.

Desenvoluparem projectes estratègics en l'àmbit del turisme i portarem a terme actuacions per a l'estalvi i la millora energètica, ampliarem i oferirem nous serveis en polítiques socials i farem de portaveus de les reclamacions i les reivindicacions de millora de les noves infraestructures, a més vetllarem sempre per un creixement social i mediambientalment sostenible.
Tenim i gaudim d'un paisatge molt singular, amb les estacions molt marcades. Un entorn que combina la plana i la muntanya, el bosc, la història, els castells, el patrimoni, la cultura. Cal aprofitar-ho i potenciar-ho al màxim. Som un govern comarcal plenament compromès amb la democràcia, els valors republicans com la igualtat, l'esforç, l'honestedat i la defensa del bé comú, i fortament amb la defensa dels drets i les llibertats dels ciutadans i ciutadanes de la Segarra i de Catalunya.

Moltes gràcies a tots i totes, i visca la Segarra!


Francesc Lluch i Majoral
President del Consell Comarcal de la Segarra

Document Actions