Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Article de la consellera comarcal, Montserrat Farrera, sobre la Ruta cicloturística de la Vall del Sió

Gener, 2021. 

Des de la Conselleria de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra oferim el màxim recolzament al projecte de creació de la Ruta cicloturística de la Vall del Sió que, des de Sant Guim de Freixenet i fins a Balaguer, ha de reseguir tota la riba del riu.

En aquest projecte hi estat implicats tres consells comarcals i molts municipis de La Segarra, l'Urgell i de la Noguera. La seva realització permetrà rehabilitar l'entorn de la llera del riu i els seus camins, així com disposar d’una senyalització correcte i entenedora pels usuaris d’aquesta via pensada per a ciclistes i també per a vianants. Disposar d’aquesta infraestructura serà d’utilitat per a la gent d'aquestes comarques i pels que vingui de fora. La ruta contribuirà a posar en valor el nostre territori i a dinamitzar-lo.

Aquest és un projecte transversal i, des d'ERC, pensem que facilita una entesa entre els diferents municipis d’aquestes tres comarques amb independència del color polític de cadascun dels seus ajuntaments.

Des de Turisme del Consell Comarcal de La Segarra ens comprometem a donar suport a tot el que representi una revalorització del  territori tenint sempre present el respecte a la natura i la preservació de l'entorn.

Esperem que ben aviat poguem veure els primers resultats d’aquest projecte.

Montserrat Farrera.JPG

Montserrat Farrera

Consellera de Turisme