Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mon Mas

Va descobrir els contes de la mà de Mercè Escardó a la Biblioteca de Can Butjosa, quan encara no tenia ni idea que convertiria el noble art d'explicar contes en el seu ofici. Va estudiar Treball Social i va exercir en l'àmbit de salut mental i drogodependències.

Cap a mitjans del 2004, va fer el seu primer taller de narració oral i en paral·lel, va iniciar formació en teatre, clown i gest.

Al 2006, ho deixa tot i es dedica als contes, contes i més contes, a jugar amb les paraules, a investigar sobre llibre àlbum, el conte tradicional i l’oralitat. En tots aquests anys ha recorregut carrers, biblioteques, escoles, instituts, espais familiars, llibreries, bars, teatres i festivals. Ha treballat per a diferents empreses de gestió cultural, col·laborat amb editorials i al costat de "SOM 3D3" va trepitjar el 2013, com a narradora inaudita l'escenari de la Marató de Contes de Guadalajara.

Forma part de l'equip de narradors/es de la planta d'oncologia de l'Hospital de la Vall d'Hebron, un projecte de l'AFANOC & ANIN. Condueix clubs de lectura a biblioteques públiques i escoles, tertúlies literàries amb joves on l'àlbum il·lustrat n’és sempre el protagonista i coordina Lletres a la Mar (club de lectura virtual, Barcelona-Medellín).

En 2017, crea DEBAT A BAT, un projecte de la XBM (xarxa de biblioteques municipals de Catalunya). Càpsules d'art, literatura i filosofia per a joves de 12 a 16 anys. Espais de debat, reflexió i creació a partir de l'àlbum.

Mon Mas