Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Patricia Picazo

Vaig néixer a un barri perifèric de València que es diu Marxalenes fa un temps. M’agrada la gent i parlar. També m’agrada llegir. Quan era petita jugava a ordenar els contes per ordre alfabètic i els contava la meua germana per què els llegira. A ella no li agradava llegir. Així vaig començar la tasca de promotora de lectura i “narradora”: fent resums orals dels contes a la meua germana petita.

Al passar dels anys vaig estudiar la carrera de bibliotecària i documentalista i vaig aprendre a fer de forma professional allò que feia de petita: recomanar lectures a la gent, dinamitzant col·leccions bibliogràfiques des de la narració oral. I allò em va dur a fer tallers sobre l’art de contar històries, d'escriptura creativa, d’expressió corporal, dansa, veu, creativitat, creixement personal…

Tot allò m’ha dut a desenvolupar un estil propi, sense artificis, des d’on m’explique des d’allò que explique: històries pròpies o d’altres que poden succeir a qualsevol, fins i tot a mi. M’agrada jugar amb l’humor, l’absurd, la malenconia i la nostàlgia.

 

www.patriciapicazo.es

www.instagram.com/patriciapicazo

PATRICIA PICAZO 2.JPG