Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

No. I sí. 3a edició, any 2008

Cèlia Sànchez-Mústich (Barcelona, 1954)

Va cursar estudis musicals a Arts del Ritme i al Conservatori del Liceu. La seva obra aplega diversos títols de poesia, novel·la, narrativa breu i narrativa de no- ficció, set dels quals han rebut guardons com el premi Mercè Rodoreda de narrativa, el Miquel de Palol de poesia, el Serra d'Or, el 7lletres o el Premi Octubre de poesia. Part dels seus poemes han estat traduïts a diversos idiomes i han format part de diverses antologies.

Dinamitzadora cultural, ha promogut diversos projectes de difusió de la poesia.

No. I sí (Pagès  Editors)

La inflexió No. I sí es retroba a l’interior de cadascun d’aquests relats, que giren a l’entorn del sexe des d’angles i registres diversos com l’humor, la controvèrsia, la cavil·lació tragicòmica o el drama intimista.

“Jo no recordava que hi hagués tingut cap conversa interessant deixada a mitges, ni tan sols cap conversa mitjanament interessant, però el fet que ell ho considerés així en certa manera m’afalagava. Tenia bona perxa, una veu fonda i ben modulada , i podria dir-se que no em feia res situar-lo en les coordenades d’una hipotètica aventura. No em feia res sempre que jo baixés el llistó de la meva ambició´ emocional, cosa que m’he proposat no tornar a fer mai més a la vida perquè els llistons no baien, ets tu que hi fas pressió perquè es mantinguin artificialment abaixats, i si et descuides un sol segon tornen a pujar amb una força directament proporcional a la pressió que hi feies, i es reboten contra teu.”

No. I sí.jpg