Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

També presents a Guissona per promocionar la campanya "per elles" organitzada per l'entitat Ecovidrio amb motiu del Dia Mundial contra el càncer de mama, el passat 19 d'octubre.

Aquesta campanya incentiva la iniciativa d'acollir una parella de contenidors roses en algun lloc emblemàtic de la ciutat durant uns dies, en aquest cas es podran trobar a la Plaça Bisbe Benlloch de Guissona on hi seran del 27 d'octubre fins el 8 de novembre.

Imatge facilitada per l'Ajuntament de Guissona
Imatge facilitada per l'Ajuntament de Guissona

DIVENDRES 29 OCTUBRE 2021

Amb el lema Plens de Vida, els contenidors roses volen ser una palanca de col·laboració ciutadana. Dipositar-hi envasos de vidre contribuirà a la lluita contra el càncer de mama, ja que Ecovidrio farà una donació a la Fundació de Sandra Ibarra per contribuir a la investigació i a millorar la qualitat de vida de les dones afectades i el seu entorn familiar. 

Aquesta campanya incentiva la iniciativa d'acollir una parella de contenidors roses en algun lloc emblemàtic de la ciutat durant uns dies, en aquest cas a la Segarra els llocs escollits han sigut la plaça Santa Anna de Cervera on hi seran del 19 al 27 d'octubre, i la Plaça Bisbe Benlloch de Guissona on hi seran del 27 d'octubre al 8 de novembre. D'aquesta forma és buscar fer partícips a la ciutadania i als ens locals de la iniciativa solidària, on no només es vol conscienciar sobre la importància de reciclar vidre, sinó que també es té com a objectiu aportar el nostre gra de sorra a la lluita contra el càncer.

A la presentació han assistit, el President al Consell Comarcal, Sr. Francesc Lluch, el conseller comarcal de residus al Consell, Sr. Josep Maria Castella, la consellera comarcal de serveis socials, Gemma Martínez i Agnès Pla, regidora a l'Ajuntament de Guissona. 

Octubre, 2021.