Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reunió entre els equips de govern del Consell Comarcal de la Segarra i la Paeria de Cervera, amb un únic punt a l’ordre del dia, recollida de deixalles al municipi.

Aquest matí s’ha realitzat una reunió entre els equips de govern perquè darrerament s’ha detectat en alguns punts de Cervera, un increment de deixalles mal triades i mal ubicades.

Moment de la reunió a la seu del Consell Comarcal
Moment de la reunió a la seu del Consell Comarcal

DIMECRES 11 AGOST 2021

NOTA DE PREMSA.-

Aquest matí s’ha realitzat una reunió entre els equips de govern del Consell Comarcal de la Segarra i la Paeria de Cervera, amb un únic punt a l’ordre del dia, recollida de deixalles al municipi.

S’ha valorat positivament la campanya duta a terme conjuntament aquests darrers mesos, on s’ha realitzat un seguiment acurat de les actuacions incorrectes per part de certa ciutadania, on s’ha explicat el sistema porta a porta, els horaris, i l’alt grau de reciclatge que s’aconsegueix. Tot i el bon resultat, s’és conscient de que no s’ha arribat a tota la població, però els índexs generals han millorat substancialment.

Darrerament s’ha detectat en alguns punts de Cervera, un increment de deixalles mal triades i mal ubicades, fet que ha provocat  haver d’estudiar mesures per millorar la recollida de les deixalles en aquests espais. En els dies vinents es consensuaran mesures amb l’objectiu final de minimitzar les molèsties a tota la població, i reduir els actes incívics que provoquen les poques persones que no trien les seves escombraries, les deixen fora hores i en espais no habilitats (papereres, cantonades, cases d’altres veïns,...).

11 d'agost de 2021. 

Imatges de la reunió i carrers de Cervera.