Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de la Selva ha visitat el Consell Comarcal de la Segarra per conèixer l’èxit del compostador de Vergós

Aquest matí, la Cap de Serveis Ambientals, Rosa Busquets, el Regidor de Medi Ambient, Ramón Codina i les tècniques responsables han visitat el Consell Comarca de la Segarra i el compostador de Vergós.

DIVENDRES 14 FEBRER 2020

El motiu de la visita és conèixer de primera mà els diversos models de compostadors que s’utilitzen a la Segarra i com s’ha implantat la prova pilot de compostatge domèstic a Vergós que està funcionant molt bé.


Des del Consell Comarcal de la Selva també fan compostatge domèstic a Osor, que té tres-cents habitants, i amb aquesta visita busquen millorar el sistema perquè hi ha alguns aspectes dels seu compostador que no els acaben de funcionar. Les responsables del compostador de Vergós els han explicat com va ser la implantació i el funcionament perquè puguin millorar la seva gestió.


A banda de la prova pilot de Vergós, aquest model de compostatge domèstic s’implantarà a les poblacions de la Segarra de menys de dos-cents cinquanta habitants.

                                                                   

Àrea de Comunicació - premsa@ccsegarra.cat

Tel. 676491230