Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Entrevistes

Una de les primeres coses que es va fer va ser realitzar entrevistes en profunditat a agents clau, persones rellevants que per la seva trajectòria ciutadana, professional o person­al podien aportar una opinió qualificada i un coneixement expert entorn les prob­lemàtiques estructurals de la Segarra, els reptes de futur i les possibles estratè­gies per al seu abordatge col·lectiu. Es van portar a terme catorze entrevistes en profunditat i van aportar -en el seu conjunt- les primeres idees fonamentals per a l’estructuració del Pla Estratègic.

Seguidament es va procedir a recollir les opinions qualificades de les tècniques del Consell Comarcal vinculades a les polítiques de desenvolupament local (emprene­doria, suport a l’empresa, turisme, ocupació, serveis socials, entre altres) responent per escrit les mateixes preguntes formulades a les persones de les entrevistes en profunditat, aportant una informació valuosa i força coherent amb la de les catorze anteriors entrevistes.

A continuació es va mantenir una sessió amb cada un dels dos òrgans fonamen­tals del sistema de governança del Pla Estratègic: el Consell Expert i el Consell d’Alcaldes i Alcaldesses de la Segarra. En aquestes dues sessions es van presentar els resultats obtinguts tant en el diagnòstic com en la definició de reptes col·lectius i punts forts i febles de la Segarra. Al seu torn, des d’ambdues instàncies es va fer aportacions significatives als continguts del Pla Estratègic.

      

Materials PE II.jpg