1.- ACOMPANYAR I DESPLEGAR EL PLA ESTRATÈGIC COMARCAL I DONAR SUPORT A PRODUCTORS I PRODUCTORES LOCALS
Els objectius del projecte són d’una banda, posar en valor el producte agroalimentari, l’art i l’artesania del territori, i contribuir a fomentar i dinamitzar el consum de proximitat. D’altra banda, coordinar i executar del Pla, impulsar els grups de treball i buscar els sistemes de finançament.
Accions a dur a terme:
- Aconseguir un recurs AODL (agent d'ocupació i desenvolupament local) davant del SOC com a figura per dinamitzar, coordinar i executar el mateix Pla.
- Identificar fonts de finançament extraordinari - per a accions derivades del Pla, i per a la promoció comercial del producte local.
- Organitzar i vehicular les taules de treball del Pla i posar en contacte els diferents agents, públics i privats, perquè puguin treballar els objectius.
- Dinamitzar l’associació de productors/es de productes locals de la comarca.
- Crear el web dels productor/es locals de la Segarra.
- Programar accions conjuntes de promoció comercial.
- Vincular la producció artesana i alimentària local amb els paquets turístics de la Segarra en col.laboració amb la promoció turística del territori.