Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Servei de Teleassistència mòbil per a les víctimes de violència de gènere

El Teleassistència Mòbil per a les Víctimes de la Violència de Gènere és una modalitat de servei que, amb la tecnologia adequada, ofereix a les víctimes de la violència de gènere una atenció immediata i a distància, assegurant una resposta ràpida a les eventualitats que els puguin succeir, les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any i independentment del lloc on es trobin.

Aquest servei es basa en la utilització de tecnologies de comunicació telefònica mòbil i de telelocalització. Permet que les dones que corren el perill de patir violència masclista puguin entrar en contacte, davant de situacions d’emergència, amb un centre atès per personal preparat específicament per donar una resposta adequada a la crisi plantejada, sigui per part del mateix centre o mobilitzant altres recursos humans i materials, propis de l’usuari o existents en la comunitat.

El contacte amb el Centre d’Atenció es pot establir en tot moment i des de qualsevol lloc, només prement un botó i en la modalitat de “mans lliures”. Els objectius del servei són:

• Garantir una atenció immediata i adequada davant de situacions d’emergència.

• Proporcionar seguretat i tranquil•litat a les persones beneficiàries del servei i als familiars.

• Potenciar l’autoestima i la qualitat de vida de les dones que es troben amb aquestes circumstàncies.

• Ajudar a reduir la sobrecàrrega que suporta una dona amb aquesta situació.

Per accedir al servei pots dirigir-te a l’oficina del SIAD, Servei d’Informació i Atenció a les Dones ubicada a la seu del Consell Comarcal de la Segarra (Pg. Jaume Balmes, 3. Cervera) o trucant al 973 53 13 00.