Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

REAGRUPAMENT FAMILIAR. Sol·licitud d'un informe d'adequació de l’habitatge

2.jpg

L’informe d’adequació de l’habitatge o INFO 01 serveix per acreditar l'adequació de la vivenda en el procés d'obtenció d'una autorització de residència per reagrupació familiar.

El pot sol·licitar qualsevol persona estrangera major d’edat, que disposi d'una autorització de residència, tingui el domicili habitual en un municipi de Catalunya i pretenguin reagrupar la seva família.

Formes de tramitació. La sol·licitud s'ha de presentar preferentment a l’Ajuntament on la persona sol·licitant estigui empadronada per tal d'accelerar l'elaboració de l'informe,  i aquest, activarà la petició a la Generalitat de Catalunya.

Quin és el termini de resolució? Rebuda tota la documentació (l’informe es fonamentarà en la documentació que acompanyi la sol·licitud i en l'informe tècnic) l’ajuntament verificarà les dades aportades. Posteriorment es transmetrà la informació a la Generalitat de Catalunya, i en un termini de màxim de 90 dies hàbils faran arribar l’informe favorable o desfavorable a la persona sol·licitant.

On el sol·licito? Si estàs en patronat/da a Cervera el pots sol·licitar a la Paeria de Cervera, si estàs empadronat/da a Guissona a l’Ajuntament de Guissona i si ho estàs en algun dels altres municipis de la Segarra, al Consell Comarcal de la Segarra.Podeu trobar més informació a la pàgina web de la Generalitat de Catalunya
https://igualtat.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Informe-dadequacio-de-lhabitatge

Des del servei d’immigració del Consell Comarcal de la Segarra et podem assessorar en la seva tramitació.