Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Servei de podologia "Peus en forma +60"

El servei de podologia “Peus en Forma +60” té l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones grans i de les persones en situació de dependència de la nostra comarca, especialment en les zones considerades com a més rurals, apropant serveis de proximitat.

Es tracta d’un servei de podologia integral que ofereix tractaments bàsics per a la cura dels peus a uns preus subvencionats, realitzats per professionals i que ofereix en una sessió la cura dels peus, tallat d’ungles i massatge fins per damunt del turmell.

Quan la profesional detecti problemàtiques que requereixin un tractament més específic informarà a la persona usuària i si s’escau, la derivarà a les consultes especialitzades.

Les professionals es desplacen als municipis que sol·liciten el servei cada sis setmanes, aproximadament. Es pot consultar a l'ajuntament els dies de prestació del servei i com accedir-hi.

Els municipis que compten amb aquest servei, actualment són:

  • Biosca, Els Plans de Sió, Granyena, Ivorra, Les Oluges, Les Pallargues, Massoteres, Montornès de Segarra, Els Plans de Sió, Ribera d’Ondara, Sant Guim de la Plana, Sant Ramon, Talavera, Tarroja, Torà i Torrefeta i Florejacs.