Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Beques de menjador escolar

Les beques de menjador són ajuts sufragats amb fons públics destinats a l’alumnat de P-3 a 4t d'ESO escolaritzats en centres públics i concertats, tenint en compte les seves condicions socioeconòmiques, geogràfiques i familiars de l'alumne/a. Alhora, el servei de menjador és obligatori i gratuït per a tot l'alumnat que s'ha de desplaçar fora del seu municipi de residència per inexistència d'oferta del nivell educatiu corresponent a la seva població.

S’atorgaran ajuts del 50% o de fins al 100% del cost del menjador a les famílies que compleixin els requisits establerts, cost que no podrà superar en cap cas el preu màxim establert pel departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Les persones interessades a sol·licitar la beca de menjador hauran de presentar les sol·licituds al Consell Comarcal de la Segarra dins el termini i condicions que aquests estableixin en la seva convocatòria. També, es preveu la possibilitat d’admetre sol·licituds d’ajut de menjador un cop finalitzat el termini de presentació.

Més informació al telèfon: 973531300 o a l'adreça electrònica: serveissocials@ccsegarra.cat