Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Famílies diverses

El joc de cartes de "Famílies diverses" neix de la necessitat d'incorporar la diversitat de les famílies que existeixen a la nostra societat. Amb aquest objectiu, hem transformat el tradicional "Joc de Les Famílies" (1965), ple d'estereotips masclistes, xenòfobs i heteropatriarcals per adaptar-lo a les noves realitats que ens envolten.

Hem volgut adequar el joc de manera que resulti un instrumenti lúdic i educatiu on totes les famílies es puguin sentir identificades, incloent diferents tipus de famílies, LGBTIQ+ i ètnies. Hem transformat els i les protagonistes de les famílies incorporant models familiars que fins ara havien estat invisibilitzats i situats en diferents entorns, procurant no caure en estereotips què discriminen.

Amb el joc de cartes de les Famílies Diverses, gaudireu d'un espai lúdic amb la família, les amistats i amb diferents generacions, mentre eduqueu en la naturalització de la diversitat familiar que enriqueix la nostra societat. A la vegada, transmetrem valors que a tots i a totes ens transformen per construir una societat més justa i on les persones no se sentin discriminades pel seu gènere, per la seva orientació sexual, identitat de gènere, expressió de gènere, ètnia i diversitat funcional.

Us convidem a gaudir del joc de les Famílies Diverses!

9cda55cc-c8f1-4296-b274-3806ffee2e7d.jpg

Descarrega't les històries i instruccions del joc en el teu idioma:

CATALÀ - ROMANÈS - ÀRAB - UCRAINÈS - FRANCÈS

Amb la col·laboració de:

logo Diputació àrea Igualtat.jpgigualtat_h2.png