Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aules d'extenció universitària de Guissona i Sant Guim de Freixenet

Les Aules d'extensió universitària de la Segarra, es creen arrel de la inquietud dels i les membres del Consell Consultiu de la Gent Gran, que són qui tenen més interés en impulsar aquesta activitat.

La necessitat de crear aquestes aules, és una demanda de la gent gran activa de la comarca que veuen en l’Aula d’Extensió Universitària Canceller Dou de Cervera una bona oportunitat de formar-se i relacionar-se i per tant, volen exportar aquesta idea a altres poblacions de la comarca, St. Guim de Freixenet i Guissona.

El lideratge i gestió de les Aules d'enxtensió universitària de la Segarra és possible gràcies als grups motors de cada municipi, que treballen per fer una programació anual (d'octubre a juny) de 9 ponències d'una hora de durada sobre temàtiques molt diferents (Història, literatura, música, teatre, art, filosofia, biologia, ciències de la salut, política, economia...) impartides per professorat universitari i professionals de reconegut prestigi, amb la col·laboració de la UdL i dels ajuntaments de Guissona i Sant Guim de Freixenet.