Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Agafa el Guant!

Campanya de protecció a les persones en situació de violència

Davant la situació generada per la crisi del coronavirus i el respectiu confinament derivat d’aquesta, l’Institut Català de les Dones posa a disposició ciutadana un recull de recursos gràfics i audiovisuals per tal d’augmentar la protecció i seguretat d’infants, adolescents i joves davant les violències masclistes.

La iniciativa no només pretén vetllar per un bon ambient domèstic, sinó també conscienciar als joves dels diferents tipus de ciberassetjaments. I és que de la mateixa manera que s’han vist incrementades i agreujades les situacions de violències per la convivència forçada amb els agressors, en el cas dels joves també han augmentat les amenaces, assetjaments i controls a través del mòbil i les xarxes socials.

La campanya compta amb el suport del Consell Comarcal de la Segarra, qui s’ha adherit a la iniciativa mitjançant la realització d’un vídeo on hi apareix personal tècnic i polític de diverses àrees de treball posant-se un guant, com a senyal d’empoderament i proactivitat.

Des del Consell Comarcal s’anima a altres entitats del territori a prendre part en la iniciativa a través de la realització de vídeos, fotografies o qualsevol tipus de material gràfic.

Per a més informació:dones.gencat.cat/agafaelguant

Telèfons i e-mails d’interés:

Gencat: Tlf: 900900120 //E-Mail 900900120@gencat.cat

Infància Respon: Tlf: 116 111 // E-Mail: infanciarespon.tst@gencat.cat

Mossos d’Esquadra: Tlf: 112 // E-Mail: mossos.atenciovictimes@gencat.cat