Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Serveis Socials Bàsics. Consell Comarcal de la Segarra

Descripció: El sistema de serveis socials està integrat pel conjunt de recursos, equipaments, projectes, programes i prestacions destinats a assegurar el dret de les persones a viure dignament durant totes les etapes de la vida mitjançant la cobertura de les seves necessitats personals bàsiques i també de les necessitats socials.
Adreça: Consell Comarcal de la Segarra Passeig de Jaume Balmes, 3 25200 Cervera
Telèfon: 973531300
Correu electrònic: serveissocials@ccsegarra.cat
Horari: De dilluns a divendres de les 9h a 14h.

El sistema de serveis socials està integrat pel conjunt de recursos, equipaments, projectes, programes i prestacions destinats a assegurar el dret de les persones a viure dignament durant totes les etapes de la vida mitjançant la cobertura de les seves necessitats personals bàsiques i també de les necessitats socials.

Els serveis socials s'adrecen especialment a la prevenció de situacions de risc, a la compensació de dèficits de suport social i econòmic i de situacions de vulnerabilitat i de dependència, i a la promoció d'actituds i capacitats de les persones.

La finalitat dels serveis socials s'aconsegueix mitjançant les actuacions, els programes transversals, els projectes comunitaris i les prestacions de serveis, econòmiques i tecnològiques.

L’equip de serveis socials, actualment, està format per treballadores socials i educadores socials que es desplacen i atenen a tota la població de la comarca de la Segarra.

Demanar cita prèvia trucant al Consell Comarcal de la Segarra al telèfon 973531300 o en els ajuntaments de la comarca. 

  • Acompanyament i/o acollida