Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Serveis de l'àrea de promoció econòmica. Consell Comarcal de la Segarra

Adreça: Consell Comarcal de la Segarra Passeig de Jaume Balmes, 3 25200 Cervera
Telèfon: 973531300
Horari: De dilluns a divendres de les 8 a les 14 hores.

L'àrea de promoció econòmica compta amb diferents serveis:

PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ.

Millora de l'ocupabilitat de les persones treballadores en situació d'atur amb especial vulnerabilitat i amb dificultats per accedir al mercat laboral. Les actuacions que es porten a terme en el marc del programa, i què s´adrecen a les persones participants, són les següents:

a) Actuació de contractació laboral per un període de 12 mesos.

b) Actuació de formació, de caràcter transversal i en competències bàsiques.

c) Actuació d'acompanyament.

En funció dels diferents col·lectius a què pertanyen les persones participants, es poden definir les diferents línies que s'executen actualment: PANP + PRGC + DONA + MG52.

Contacte: 973 531300 Ext. 132 – oriu@ccsegarra.cat

http://promocioeconomica.ccsegarra.cat/territori/treball-i-formacio

PROGRAMA DE SUPORT A LES DONES EN ELS ÀMBITS RURAL I URBÀ.

Atenció personalitzada a les dones en àmbits rurals i urbans que participin en itineraris individualitzats que combinin accions de diferent índole, com l'orientació laboral, l'assessorament, la informació, la formació, l'adquisició de competències i habilitats transversals, la facilitació de la inserció laboral i l'acompanyament laboral, i que tinguin com a objectiu la seva capacitació i inserció laboral Les persones participants en el programa poden gaudir d´una atenció, per part de les tècniques orientadores, en el seu propi municipi i sense que hagin de desplaçar-se a les oficines del Consell Comarcal.

Contacte: 973 531300 Ext. 137 i 134 – icastro@ccesegarra.cat i mfarre@ccsegarra.cat .

Cal sol·licitar cita prèvia.

Documentació necessària que cal aportar: NIF/NIE i document DARDO en primeres visites.

http://promocioeconomica.ccsegarra.cat/persones/orientacio-laboral/suport-dones

AGENT D´OCUPACIÓ I DESENVOLUPAMENT LOCAL (AODL). L'objecte d'aquest Programa és la posada en marxa, en cooperació amb altres actors, de projectes que afavoreixin la dinamització social i econòmica del territori d'actuació, amb la finalitat de crear, mantenir i diversificar l'activitat econòmica territorial generadora d'ocupació.

L’objectiu de l´actual projecte d’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local, és l’execució i la coordinació dels diferents projectes que engloben el Pla Estratègic per al Desenvolupament Local i l’Ocupació – Segarra 2025, per una banda i, per l’altra, i a curt termini, l’execució dels projectes alineats a aquest mateix Pla i derivats del posterior Pla de Reactivació Socioeconòmica Covid’19. Es tracta d´un projecte a llarg termini, renovable anualment mitjançant les pròrrogues corresponents i amb una durada màxima de 5 anys.

Contacte: 973 531300 Ext. 138 – mribalta@ccsegarra.cat

http://promocioeconomica.ccsegarra.cat/territori/pla-estrategic

PROGRAMA 30 PLUS.

Realització de projectes que desenvolupin actuacions ocupacionals per afavorir la inserció laboral de persones en situació d'atur de 30 anys i més, proporcionant-los, entre d'altres recursos, la formació i competències necessàries per ocupar un determinat lloc de treball. Les accions previstes en el programa són:

a) Prospecció i assessorament d'empreses.

b) Acompanyament en el procés de contractació i formació.

c) Formació vinculada al contracte de treball i a les necessitats de la persona participant.

d) Experiència professional mitjançant un contracte laboral.

La quantia de la subvenció que poden percebre les entitats contractants, mitjançant la contractació de les persones participants en el programa, serà d'un mòdul referenciat al salari mínim interprofessional incloses pagues extraordinàries, en funció de la jornada prevista, i pels mesos de durada del contracte fins a un màxim de 9 mesos.

Contacte: 973 531300 Ext. 130 – jcarrera@ccsegarra.cat

http://promocioeconomica.ccsegarra.cat/empreses/30-plus

ATENCIÓ A PERSONES EMPRENEDORES. Servei prestat per ÀSPID

Informació i orientació sobre el procés per a crear una nova empresa, per part de noves persones emprenedores.

Es presta assessorament gratuït a totes aquelles persones que optin per crear el seu propi negoci, per motivació o com alternativa a la contractació per compte aliena.

Assessorem i l´acompanyem als emprenedors/es en el procés de creació de la seva pròpia empresa, com a forma de poder desenvolupar-se professionalment i podent consolidar la seva activitat econòmica, tot integrant bones pràctiques de responsabilitat social empresarial.

Horari d’atenció: Un dijous al mes, de 9 a 14,00 h.

Contacte: 681 383 588 – tordonez@aspid.cat

Cal demanar cita prèvia.

Aquest servei el presta l´organització ASPID a les instal·lacions del Consell Comarcal de la Segarra, d´acord amb el conveni signat entre totes dues entitats.

  • Laboral