Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Servei d’Orientació i Acompanyament Familiar (SOAF). Consell Comarcal de la Segarra

Descripció: L’objectiu principal del Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF) és millorar el benestar personal, familiar i social de les famílies, infants i adolescents.
Adreça: Consell Comarcal de la Segarra Passeig de Jaume Balmes, 3 25200 Cervera
Telèfon: 654508945
Correu electrònic: soafccsegarra@eduvic.coop
Horari: De dilluns a divendres amb cita prèvia. Atencions al Consell Comarcal de la Segarra i a l’Ajuntament de Guissona.

L’objectiu principal del Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF) és millorar el benestar personal, familiar i social de les famílies, infants i adolescents.

El servei està enfocat des d’una perspectiva preventiva que reforça les capacitats i fortaleses, afavoreix les relacions familiars saludables i enforteix les habilitats parentals.

És de caràcter universal perquè s’adreça a totes les famílies i té una dimensió comunitària que promou una criança positiva en la ciutadania. Promovem la connexió de les famílies amb la xarxa local perquè millori la seva salut emocional i relacions.

És un servei complementari als serveis de la xarxa que es desplega de forma coordinada amb una col·laboració estreta amb aquests serveis locals ja existents.

Requisits necessaris per accedir al servei: per derivació dels Serveis Socials Bàsics, per altres serveis de la xarxa o per iniciativa familiar.

Demanar cita prèvia trucant al 654508945. 

  • Acompanyament i/o acollida