Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Servei d’Atenció Integral al col·lectiu LGBTI+ (SAI). Consell Comarcal de la Segarra

Descripció: Servei que s’adreça a totes persones de la Segarra que viuen, han viscut o estan en risc de viure discriminacions o violència per raó de l’orientació sexual, la identitat de gènere o l’expressió de gènere.
Adreça: Consell Comarcal de la Segarra Passeig de Jaume Balmes, 3 25200 Cervera
Telèfon: 973531300
Correu electrònic: sai@ccsegarra.cat
Horari: Dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 10 a 14 h a les dependències del Consell Comarcal de la Segarra. Dijous d’11 a 13h a l’ajuntament de Guissona.

El SAI és un servei que s’adreça a totes persones de la Segarra que viuen, han viscut o estan en risc de viure discriminacions o violència per raó de l’orientació sexual, la identitat de gènere o l’expressió de gènere.

Ofereix informació sobre qüestions vinculades amb les persones i recursos LGTBI, recull incidències vinculades a discriminacions.

El SAI LGBTI, també, té la competència de poder tramitar la targeta sanitària amb el nom sentit a les persones trans*, majors i menors d'edat.

Finalment, també és un servei de sensibilització i informació per a persones i entitats, per tal de mostrar la diversitat d’orientació sexual i d’identitat de gènere i prevenir LGBTifòbia.

Cal cita prèvia. 

  • Acompanyament i/o acollida