Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Servei d’Assessorament Jurídic en matèria d’estrangeria. Consell comarcal de la Segarra.

Adreça: Consell Comarcal de la Segarra Passeig de Jaume Balmes, 3 25200 Cervera
Correu electrònic: tmoya@ccoo.cat
Horari: Els dimecres de 9 a les 13.30h . S'atén a les dependències del Consell Comarcal de la Segarra i de l'Ajuntament de Guissona. Cal demanar cita prèvia.

Servei que orienta i assessora envers temes relacionats amb legislació d’estrangeria destinat a tota la població d’origen estranger que necessiti assessorament en els següents tràmits:

  • Tràmits relacionats amb l’oficina d’estrangeria de Lleida: Obtenció d’autoritzacions de residència inicials (arrelament, reagrupament, etc.) i renovació d’autoritzacions de residència.
  • Tràmits relacionats amb la comissaria provincial de la policia de Lleida: Renovació de permisos de residència de llarga durada i llarga durada UE, duplicats de targetes de residència, assignació de NIE, autoritzacions de retorn, cartes d’invitació, certificats a interès de l’usuari/-a, etc.
  • Tràmits relacionats amb el procediment d’accés a la nacionalitat espanyola: informació requisits d’accés, inscripció als exàmens, presentació i consulta d’expedients, etc.

Cal demanar cita prèvia al 973 53 13 01 per a les atencions al Consell Comarcal de la Segarra i al 973550005 per a les atencions a l'Ajuntament de Guissona.

  • Social
  • Seguretat i justícia