Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Punt Òmnia. Consell Comarcal de la Segarra

Descripció: Espai d’accés a les tecnologies de la informació i la comunicació, amb l’objectiu d’evitar la fractura digital i possibilitar l’acostament de les noves tecnologies a aquelles persones no usuàries, afavorint la igualtat d’oportunitats.
Adreça: Consell Comarcal de la Segarra Passeig de Jaume Balmes, 3 25200 Cervera
Telèfon: 973531300
Correu electrònic: omnia@ccsegarra.cat
Horari: El Punt Òmnia, està obert a ús públic de 13.30h 14.50h. Per realitzar algun dels cursos, cal preguntar horaris.

A través del Punt Òmnia oferim un espai d’accés a les tecnologies de la informació i la comunicació, amb l’objectiu d’evitar la fractura digital i possibilitar l’acostament de les noves tecnologies a aquelles persones no usuàries, afavorint la igualtat d’oportunitats.

Des d’aquest espai, oferim cursos de nivells inicials, treballant amb els programes del llibre Office per fer documents de text i full de càlcul i amb el camp per treballar imatges.

També utilitzem les xarxes socials i les aplicacions de Google.

Alhora que oferim un espai de coneixement, treballem per generar una millora en les habilitats de les persones usuàries en l’ús de les noves tecnologies així com el coneixement sobre la comarca i l’ús de la llengua.

Treballem amb entitats de caire social i educatiu de col·lectius amb risc d’exclusió social.

Col·laborem amb el SOC per tal d’afavorir la recerca de feina mitjançant les TIC i oferim un horari d’atenció personalitzada i d’ús lliure dels ordinadors.

El Punt Òmnia, està obert a ús públic de 13.30h 14.50h, en aquest horari les persones poden utilitzar l’equipament informàtic. Per demanar ajuda per fer tràmits en línia o referents al món laboral, cal demanar cita.

  • Educació i formació