Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oficina comarcal d'informació i consum. Consell Comarcal de la Segarra

Descripció: Servei d'atenció directa i gratuïta a través del qual tots els ciutadans de la comarca i empreses poden sol·licitar informació i assessorament en temes de consum.
Adreça: Consell Comarcal de la Segarra Passeig de Jaume Balmes, 3 25200 Cervera
Telèfon: 973531300
Correu electrònic: consum@ccsegarra.cat
Horari: Dimarts, dijous i divendres de 10h a 15h

L'Oficina Comarcal d'Informació i Consum del Consell Comarcal de la Segarra, és un organisme d'àmbit comarcal on la persona interessada pot venir a informar-se sobre els seus drets i deures com a consumidor.

És un servei d'atenció directa i gratuïta a través del qual tots els ciutadans de la comarca i empreses poden sol·licitar informació i assessorament en temes de consum.

Els serveis que ofereix són:

 • Informació a les persones consumidores sobre els seus drets i la forma d’exercir-los.
 • Recepció i tramitació de les queixes, denuncies i consultes i de les persones consumidores residents a la Segarra, tramitació de les reclamacions presentades pels consumidors portant a terme les mediacions entre l’empresa i el consumidor.
 • En el cas que no sigui possible arribar a un acord a través de la mediació i s’opti per l’arbitratge de consum, gestionar les reclamacions portant a terme tots els tràmits per a la seva resolució.
 • Informació i assessorament sobre:
  - Telecomunicacions i serveis bàsics i de subministrament
  - Habitatge: lloguer i compra
  - Automòbils: compra, tallers i reparacions
  - Serveis financers i assegurances
  - Altres...

Cal demanar cita prèvia o complimentar el formulari de sol·licitud de consulta, reclamació o queixa que hi ha al web de l’Agència Catalana de Consum https://consum.gencat.cat.

 • Altres