Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) de la Segarra

Descripció: Atenció a l'infància
Adreça: Avinguda de Manresa, 24, bxs 25200 Cervera
Telèfon: 973 532 431
Correu electrònic: inikolaeva@cdiapsel.cat
Horari: De dilluns a divendres de 9 a 15h i les tardes de dilluns i dimecres de 15 a 19h

 El CEDIAP ofereix m un temps d’escolta compartida. Aquest espai està pensat per ser un punt de consulta per a les famílies que estiguin passant per situacions que generen malestar i, que poden generar vulnerabilitat emocional per exercir les responsabilitats parentals o tutelars.

Sabem que com a famílies amb infants, la criança es un període fantàstic i difícil a la vegada, que a vegades es planer i altres ens fa enfrontar amb tota mena de reptes personals. Sovint podem passar moments vitals més complicats per diferents motius, a diferents àmbits, familiars, de salut, laborals, ….que normalment podem anar superant i ens fan enfortir.

Però a vegades aquestes situacions ens causen malestar i es més difícil trobar un bon enfocament per tirar endavant. Avui en dia hi ha moltíssima informació a l’abast però no tot ens pot servir i cal poder trobar la nostra manera…

Aquesta acollida la durem a terme des de l’àmbit de la psicologia i el treball social, per atendre els aspectes emocionals i socials.

  • Salut