Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Punt Òmnia

A través del Punt Òmnia oferim un espai d’accés a les tecnologies de la informació i la comunicació, amb l’objectiu d’evitar la fractura digital i possibilitar l’acostament de les noves tecnologies a aquelles persones no usuàries, afavorint la igualtat d’oportunitats.

Des d’aquest espai, oferim cursos de nivells inicials, treballant amb els programes del llibre Office per fer documents de text i full de càlcul i amb el camp per treballar imatges. També utilitzem les xarxes socials i les aplicacions de Google. Alhora que oferim un espai de coneixement, treballem per generar una millora en les habilitats de les persones usuàries en l’ús de les noves tecnologies així com el coneixement sobre la comarca i l’ús de la llengua.

Treballem amb entitats de caire social i educatiu de col·lectius amb risc d’exclusió social. Col·laborem amb el SOC per tal d’afavorir la recerca de feina mitjançant les TIC i oferim un horari d’atenció personalitzada i d’ús lliure dels ordinadors.

Ens podeu trobar al Consell Comarcal de la Segarra, al telèfon 973 53 13 00 o a través del correu electrònic: omnia@ccsegarra.cat