Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Centre de desenvolupament infantil i atenció precoç (CDIAP)

Des del CDIAP oferim orientació, recursos terapèutics i suport als infants de 0 a 6 anys i les seves famílies quan es presenten dificultats, alteracions o trastorns en algun àmbit del seu desenvolupament o bé, quan es troben en situació de patir-ne.

Fem els diagnòstics i valoració del desenvolupament de l’infant, orientació, suport i assessorament a la família, atenció terapèutica interdisciplinària, seguiment de l’evolució de l’infant, orientació als processos socioeducatius de l’infant, coordinació amb els centres i serveis de primera infància, sanitaris, educatius i socials de la comarca, programes de sensibilització, prevenció i detecció en la primera infància, investigació i participació en la promoció de la salut integral de l’infant, activitats de formació, recerca i docència.

Les vies d’accés al servei són per iniciativa familiar o per derivació dels professionals d’àmbit educatiu, sanitari, serveis socials i judicials.

Ens podeu trobar al Consell Comarcal de la Segarra, al telèfon 973 53 24 31 o a través del correu electrònic: cdiapsegarra@cdiapsel.cat

Més informació: http://www.cdiapselsegarra.cat/