Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

Reunió de treball de la comissió de coordinació pel conveni de col•laboració entre el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Consell Comarcal de la Segarra  en matèria d’activitats cíviques i comunitàries a la comarca..

Reunió de treball de la comissió de coordinació pel conveni de col•laboració entre el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Consell Comarcal de la Segarra en matèria d’activitats cíviques i comunitàries a la comarca..

A la reunió va assistir el President del Consell Comarcal, Paco Lluch, el Subdirector General d'Equipaments Cívics i Activitats Francesc Molina, i la Responsable del Casal Cívic Cervera, Àngels Corbera.

El Consell Comarcal lliura els certificats de formació a  les persones nouvingudes a la comarca.

El Consell Comarcal lliura els certificats de formació a les persones nouvingudes a la comarca.

El Consell Comarcal, des del servei d’immigració, ofereix a les persones nouvingudes els mòduls de formació que la Generalitat estableix al Pla d’Acollida. Aquests mòduls són actuacions d’acollida que donen a les persones que ho necessiten una primera oportunitat per a adquirir unes habilitats bàsiques per a poder ser més autònomes.

El Servei d’Intervenció Socioeducativa Itinerant (SISI) de la Segarra canvia d’espai i, d’ara endavant, s’ubicarà a l'alberg la Sagrada Família.

El Servei d’Intervenció Socioeducativa Itinerant (SISI) de la Segarra canvia d’espai i, d’ara endavant, s’ubicarà a l'alberg la Sagrada Família.

El SISI dóna suport als infants i adolescents en situació de risc i les seves famílies. Des de principis d’any s’ha donat servei a unes 50 famílies. L’atenció als infants i adolescents es fa mitjançant el treball individualitzat, el grupal, la família, el treball en xarxa i la comunitat.

Document Actions