Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

Reunió de treball de la comissió de coordinació pel conveni de col•laboració entre el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Consell Comarcal de la Segarra  en matèria d’activitats cíviques i comunitàries a la comarca..

Reunió de treball de la comissió de coordinació pel conveni de col•laboració entre el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Consell Comarcal de la Segarra en matèria d’activitats cíviques i comunitàries a la comarca..

A la reunió va assistir el President del Consell Comarcal, Paco Lluch, el Subdirector General d'Equipaments Cívics i Activitats Francesc Molina, i la Responsable del Casal Cívic Cervera, Àngels Corbera.

El Consell Comarcal lliura els certificats de formació a  les persones nouvingudes a la comarca.

El Consell Comarcal lliura els certificats de formació a les persones nouvingudes a la comarca.

El Consell Comarcal, des del servei d’immigració, ofereix a les persones nouvingudes els mòduls de formació que la Generalitat estableix al Pla d’Acollida. Aquests mòduls són actuacions d’acollida que donen a les persones que ho necessiten una primera oportunitat per a adquirir unes habilitats bàsiques per a poder ser més autònomes.

Document Actions