Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una cooperativa de serveis a la llar a Cervera? Fem-la possible

La Regidoria de Polítiques Feministes i LGTBI+, amb el suport i assessorament de Ponent Coopera i la col•laboració del Consell Comarcal de la Segarra, continua treballant en el projecte per a la creació d’una cooperativa de serveis d’atenció i de cura a les persones i a les llars del municipi.

Cartell
Cartell

DIVENDRES 11 FEBRER 2022

El formulari d'inscripcions encara està obert. Us podeu inscriure tant les persones interessades a rebre els serveis de la cooperativa com també les persones que vulgueu oferir els vostres serveis.

Trobareu el formulari en aquest enllaç: https://docs.google.com/.../1AD.../viewform...

Segons la regidora de Polítiques Feministes i LGTBI+, Mireia Brandon, “l'actual govern de la Paeria apostem per l'economia social i solidària i, a més, la creació d'aquesta cooperativa és una oportunitat per contribuir a la regularització i dignificació de les condicions laborals de les persones treballadores a la llar (neteja i cures), majoritàriament dones, i alhora oferir un servei professional i de qualitat”.

L’objectiu de la cooperativa és garantir drets laborals i condicions a moltes de les dones que actualment ja realitzen aquesta tasca però que es veuen obligades a fer-ho sota l’economia submergida i sense cap tipus de cobertura legal. A més, l’objectiu també és garantir a les persones grans o dependents una atenció professional i personalitzada de les seves necessitats.

Informació i imatge facilitada per la Paeria de Cervera.