Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sessió informativa del Banc de Productes de Suport de la Segarra en el marc del curs de cuidadors/es

El passat 16 de juny, en el marc del curs per a cuidadors/es informals de persones dependents organitzat pel CAP Cervera, va tenir lloc la sessió dedicada als dispositius de suport. Laia Puig, tècnica de l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Segarra, va prendre’n part per explicar el funcionament del Banc de Produtes de Suport que l’SSB gestiona des de l’any 2018.

DIVENDRES 01 JULIOL 2022

Amb l’objectiu de donar suport i eines de treball als cuidadors i cuidadores no professionals de persones no dependents, a la sessió, que es va realitzar al Centre d’Atenció Primària de Cervera, van assistir-hi un total de 15 persones. Es preveu que el curs es dugui a terme de manera anual per tal de formar i donar a conèixer totes les eines als cuidadors/es de persones dependents.

El Banc de productes de la Segarra, una iniciativa del Consell Comarcal de la Segarra, el Grup Alba i el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, ofereix el préstec de productes de suport com crosses, cadires de rodes o llits articulats, entre altres; suport individualitzat i assessorament, orientació i seguiment personalitzat per ajudar en l’autonomia i el benestar de les persones dependents i els seus cuidadors/es.