Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reunió de treball de la comissió de coordinació pel conveni de col•laboració entre el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Consell Comarcal de la Segarra en matèria d’activitats cíviques i comunitàries a la comarca..

A la reunió va assistir el President del Consell Comarcal, Paco Lluch, el Subdirector General d'Equipaments Cívics i Activitats Francesc Molina, i la Responsable del Casal Cívic Cervera, Àngels Corbera.

Moment de la reunió
Moment de la reunió

DIVENDRES 18 JUNY 2021

NOTA DE PREMSA

                                                                               

Reunió de treball de la comissió de coordinació pel conveni de col·laboració entre el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Consell Comarcal de la Segarra  en matèria d’activitats cíviques i comunitàries a la Segarra.

Segons el conveni de col·laboració entre el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Consell Comarcal de la Segarra en matèria d’activitats cíviques i comunitàries signat a Barcelona el dia 13 de maig de 2021 estableix la creació la Comissió de coordinació de les activitats cívico-comunitàries formada per tres representants de cadascuna de les administracions signants i representants de diferents equipaments públics, entitats i associacions si així ho decideix la comissió.

Les funcions de la comissió serán :

  • Coordinar la programació de les activitats de caràcter cívic i comunitari que les dues administracions realitzen en els seus equipaments.
  • Proposar la creació de grups de treball per tal de desenvolupar propostes d’actuació conjunta d’àmbit cívic i/o comunitari
  • Proposar actuacions conjuntes d’àmbit cívic i/o comunitari
  • Elaborar anualment un informe de valoració de les actuacions derivades dels treballs de la comissió.

 

A la reunió va assistir el President del Consell Comarcal, Paco Lluch, el Subdirector General d'Equipaments Cívics i Activitats Francesc Molina, i la Responsable del Casal Cívic Cervera, Àngels Corbera. També hi eren present la gerent del Consell Comarcal, Núria Magrans, i Glòria Ullés, tècnica de la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària.

La comissió es reunirà en caràcter ordinari un mínim de tres vegades a l’any, coincidint amb el període de programació de les activitats.

Juny, 2021.

                                                                                        

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat – 676491230