Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reunió de seguiment, coordinació i avaluació entre el Departament d’Igualtat i feminismes i el Consell Comarcal.

La Segarra rep més de 180 mil euros per a la promoció de les polítiques d’igualtat a la comarca en un any.

Imatge del moment de la reunió
Imatge del moment de la reunió

DIMARTS 14 MAIG 2024

Entre el Consell Comarcal de la Segarra i el Departament d’Igualtat i Feminismes es treballa via conveni per a l’impuls de les polítiques de promoció de la igualtat i els feminismes, el qual inclou el desenvolupament dels programes i serveis: Desplegament de la xarxa de serveis d’Atenció Integral (LGBTIQ), sistema d’atenció i de resposta integral per a dones en situació de violència i els seus fills i filles, servei de migracions, acollida i vida digna compartida.

A més, es col·labora activament amb l’Institut Català de les Dones per a l’impuls de la prestació del SIAD i la realització de polítiques d'igualtat de gènere a la comarca.

Entre els departaments es treballa coordinadament a través d’una comissió de seguiment, integrada per persones representants de cada part.

La finalitat de la comissió de seguiment és l’avaluació del desenvolupament dels convenis i establir els mecanismes de seguiment, de les actuacions objecte d’aquest conveni, així com resoldre els problemes que puguin sorgir en interpretar i l’aplicació d’aquest.

La comissió es reuneix amb caràcter ordinari un cop l’any. La setmana passada va tenir lloc la reunió a l’ens comarcal per avaluar les accions del 2023. A la reunió va participar la Directora dels Serveis Territorials d'Igualtat i Feminismes, Elena Fuses i el tècnic Joan Vinyal. Per part del Consell Comarcal va assistir el President del Consell, Ramon Augé, la consellera d’igualtat, Elena Guirado, el gerent Martí Beleta, i tècnicament la cap de l’àrea de serveis socials, Laia Puig, i la tècnica del SIAD, Camí Carreres.

A través del conveni amb Igualtat i feminismes el Consell Comarcal de la Segarra va poder optar per l’anualitat del 2023 un màxim de 124.249,42 € i amb el conveni amb l’Institut Català de les Dones 58.996,64 €. La Segarra rep més de 180 mil euros per a la promoció de les polítiques d’igualtat a la comarca en un any.

Maig, 2024.

                                     

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat