Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’àrea de serveis socials al Consell Comarcal realitza una xerrada formativa a l’institut la Segarra de Cervera

Des del Consell Comarcal de la Segarra es va organitzar una xerrada, per part de Maria Rosa Caba treballadora social al Consell, a l’institut la Segarra de Cervera, per als alumnes del cicle formatiu CFGM Cures auxiliars d’infermeria (CAI).

DIJOUS 09 DESEMBRE 2021

Des del Consell Comarcal de la Segarra es va organitzar una xerrada, per part de Maria Rosa Caba treballadora social al Consell, a l’institut la Segarra de Cervera, per als alumnes del cicle formatiu CFGM Cures auxiliars d’infermeria (CAI). Aquesta és va organitzar per petició d’una professora del cicle formatiu i va tractar sobre els Serveis Socials Bàsics (SSB), en especial sobre el servei d’atenció a domicili i del servei de teleassistència. En aquesta xerrada hi van assistir els diferents alumnes del cicle formatiu d’entre 17 i 45 anys i van poder parlar i reflexionar sobre el paper que ells com a professionals del futur tindran davant d’aquests serveis.

Entre els SSB trobem el servei bàsic d’atenció social, serveis d’atenció domiciliària, serveis residencials d’estada limitada, servei de menjador social, servei d’assessorament tècnic d’atenció social, serveis d’intervenció socioeducativa no residencial per a infants i adolescents i serveis de suport als serveis socials bàsics a la Cartera de serveis socials.

9 de desembre de 2021.

                                                                                       

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat – 676491230

http://www.ccsegarra.cat/

@ccsegarra.cat