Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de la campanya “Dona la xapa”

En motiu del Dia Internacional pels Drets del Col·lectiu LGTBIQ+ del passat 28 de juny, des del Servei d’Atenció Integral (SAI) del Consell Comarcal de la Segarra i amb l’objectiu de visibilitzar aquest col·lectiu i posar de manifest la lluita quotidiana que ha d’afrontar dia rere dia, s’ha desenvolupat la campanya “Dona la xapa” amb la finalitat de superar vells prejudicis a través de frases que evidencien tòpics que no per ridículs deixen de ser expressions massa habituals que han de suportar les persones LGTBIQ+.

DILLUNS 04 JULIOL 2022

La campanya ha constat d’un pamflet on apareixen diversos d’aquests tòpics acompanyat d’una xapa, i s’ha fet arribar a la ciutadania els dies 30 de juny i 1 de juliol, ens els espais dels mercats municipals de Guissona i Cervera. Ha comptat amb la representació de les tècniques d’igualtat de l’Ajuntament de Guissona i el Consell Comarcal de la Segarra, Aida Santesmasses i Maria Hurtado respectivament, de la Regidora de Polítiques Feministes i LGTBI+ de la Paeria de Cervera, Mireia Brandon, de la consellera de Serveis Socials, Salut i Igualtat, Gemma Martínez  i de la consellera de Participació Ciutadana del Consell Comarcal de la Segarra, Montserrat Farrera. En la campanya també hi han participat persones que formen part del programa artSingular® de la Fundació Josep Santacreu de Guissona i de l’Espígol de Cervera.

Des del SAI del Consell Comarcal de la Segarra treballen en el desenvolupament de diverses campanyes per a la igualtat i la inclusió de les persones LGTBIQ+. Animen a tota la ciutadania a prendre’n part difonent el missatge col·locant-se la xapa en un lloc visible.