Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es posa en marxa l'edició dels espais per la dona a Sant Guim de Freixenet

Ahir dijous 20 d'octubre una quinzena de persones van assistir al primer dia del taller d’art inclusiu impartit durant els mesos d’octubre, novembre i desembre a Sant Guim per l’artista Elisabet Medina.

Imatge dels assistents al taller realitzat dijous 20 a Sant Guim
Imatge dels assistents al taller realitzat dijous 20 a Sant Guim

DIJOUS 21 OCTUBRE 2021

  • Nota de premsa

Esther Misut, regidora de serveis socials, va ser l'encarrgada a donar la benvinguda a l'acte, en el cual també hi van assitir tecniques de loficina digualtat del Consell Comarcal de la Segarra, ja que es una actuació organitzada conjuntament entre l'ajuntament i el Consell, que ja fa més de 10 anys que es duu a terme, malgrat que l'any passat a causa de la pandemia no es pogues realtizar.

El taller està encarat a aprendre l'aplicació de diferents tècniques com esgrafiat sobre fang, pintat sobre vidre, entre altres. Aquest tindrà lloc al Centre Cívic de Sant Guim de Freixenet els dies 27 d'octubre, 3,10,17 i 24 de novembre i els dies 1 i 15 de desembre, sempre amb un horari de 16:00 a 18:00 h. És una actuació que es durà a terme envers el Pacto d'Estado, el qual treballa per erradicar la violència de gènere.

El Pacto de Estado, es va crear el desembre de 2017, on els diferents grups parlamentaris, comunitats autònomes i entitats locals representades a la federació espanyola de municipis i províncies van ratificar el pacte d’estat contra la violència de gènere. Aquest, suposa la unió d’un gran número d’institucions, organitzacions y persones expertes en la formulació de mesures per la eradicació de la violència envers les dones.

21 d’octubre de 2021.

                                                                       

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat - 676491230

@ccsegarra.cat