Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Serveis Socials del Consell Comarcal de la Segarra reben formació sobre els processos de Dol.

S’ha dut a terme un curs d’Acompanyament en el Dol, en modalitat online, on hi ha participat un total de 17 professionals de l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Segarra amb la finalitat de disposar de més eines i recursos per acompanyar les persones en situació de final de vida o dol.

Imatge de la formació on-line.
Imatge de la formació on-line.

DIJOUS 21 MAIG 2020

NOTA DE PREMSA

Els Serveis Socials del Consell Comarcal de la Segarra reben formació sobre els processos de Dol.

Aquesta setmana s’ha dut a terme un curs d’Acompanyament en el Dol, en modalitat online, on hi ha participat un total de 17 professionals de l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Segarra amb la finalitat de disposar de més eines i recursos per acompanyar les persones en situació de final de vida o dol i les seves famílies, i que  necessiten fer el procés de dol de manera individual o grupal.

El curs ha estat impartit per Montse Robles, infermera especialista en pèrdues, dol, trauma i final de vida de l’Associació sense ànim de lucre Servei de Suport al Dol de Ponent.

L’associació de Suport al dol de Ponent, presta els seus serveis de manera presencial a les instal·lacions del Consell Comarcal de la Segarra, tot i que en aquests moments, arrel de la situació viscuda, ho fan de manera telemàtica.

Les persones que vulguin ser ateses pel servei poden demanar cita prèvia al telèfon del Consell Comarcal 973 53 13 00.