Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El SISI de la Segarra ha engegat dues accions a Guissona durant l’últim mes

Durant el darrer mes el Servei d'Intervenció Socioeducativa Itinerant (SISI) ha realitzat dues accions a Guissona, una més familiar i l'altra de caràcter esportiu.

Les famílies del SISI de Guissona a la Font de l'Estany
Les famílies del SISI de Guissona a la Font de l'Estany

DIMARTS 09 NOVEMBRE 2021

El Servei d'Intervenció Socioeducativa Itinerant (SISI) de la Segarra, és un servei diürn preventiu de prestació bàsica garantida, fora de l'horari escolar, que dona suport, estimula i potencia l'estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l'adquisició d'aprenentatges bàsics i l'esbarjo, i treballa per millorar les mancances socioeducatives de les persones ateses. L'objectiu principal d'aquest servei és donar suport als infants i adolescents en situació de risc i les seves famílies amb la finalitat que puguin assolir progressivament capacitat per gestionar les seves responsabilitats personals i socials.

Després de molt de temps sense poder fer trobades grupals per la pandèmia de la Covid-19, el passat dissabte 23 d'octubre les famílies del SISI de Guissona van gaudir d'una tarda a la Font de l'Estany. L'objectiu de l'excursió va ser retrobar-se i poder gaudir d'una tarda distesa. Es va sortir del pavelló esportiu i es va anar caminant fins a la Font de l'Estany. Un cop allà es va dinamitzar la tarda realitzant un berenar i jugant a diferents jocs tradicionals i jocs de taula. Grans i petits ho van gaudir molt!

A més, el SISI de Guissona també ha continuat participant en el projecte de Futbol Nét de la Fundació Barça els dijous a la tarda de 17:30 a 19 h. A través de l'esport, el joc i l'activitat física es fomenta la integració social per millorar la vida dels infants. Es busca fomentar l'esforç, el respecte, el treball en equip i la humilitat, entesos des de la cultura de la cooperació, perquè siguin persones positives en l'àmbit individual i també col·lectiu. Aquestes són dues de les accions que ha realitzat aquest any el SISI.

                                                               

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat – 676491230