Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El SISI de la Segarra dóna per finalitzada la seva activitat que es va iniciar a mitjans de setembre als municipis de Cervera, Guissona, Torà i Sant Guim de Freixenet.

Ara ens preparem per a les activitats d’estiu!

Imatge de la cloenda
Imatge de la cloenda

DIMECRES 30 JUNY 2021

NOTA DE PREMSA.- 

El SISI de la Segarra dóna per finalitzada la seva activitat que es va iniciar a mitjans de setembre als municipis de Cervera, Guissona, Torà i Sant Guim de Freixenet. Ara ens preparem per a  les activitats d’estiu!

Al llarg del curs a Cervera s’han atès a 36 infants/adolescents, a Guissona  39, Torà 9 i a Sant Guim de Freixenet 13.

Es va organitzar un berenar amb tots els infants/adolescents i també es va fer una sortida a les piscines.

El SISI (Servei d’Intervenció Socioeducativa Itinerant de la Segarra) és un servei diürn preventiu de prestació bàsica garantida, fora de l’horari escolar, que dóna suport, estimula i potencia l'estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l'adquisició d'aprenentatges bàsics i l'esbarjo, i treballa per millorar les mancances socioeducatives de les persones ateses.

L'objectiu principal d'aquest servei és donar suport als infants i adolescents en situació de risc i les seves famílies amb la finalitat que puguin assolir progressivament capacitat per gestionar les seves responsabilitats personals i socials.

Juny, 2021.

                                                                                

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat – 676491230