Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei d’Atenció Integral del Consell Comarcal de la Segarra desenvolupa la campanya “Dona’m la xapa” en motiu del Dia Internacional pels Drets del Col·lectiu LGTBI

Un any més, en motiu del Dia Internacional pels Drets del Col·lectiu LGTBI o dia de l’Orgull, el 28 de juny, el Servei d’Atenció Integral (SAI) del Consell Comarcal de la Segarra vol visibilitzar aquest col·lectiu i posar en manifest la lluita quotidiana que ha d’afrontar dia rere dia.

Detall dels pamflets de la campanya
Detall dels pamflets de la campanya

DIMARTS 28 JUNY 2022

Amb l’objectiu de superar vells prejudicis a través de frases que evidencien tòpics que no per ridículs deixen de ser una expressió massa habitual de les dificultats quotidianes que han de suportar les persones LGTBI, enguany es desenvoluparà la campanya “Dona’m la xapa”. El material de la campanya consisteix en un pamflet on hi apareixen aquests tòpics i expressions i va acompanyat d’una xapa.

El material es farà arribar a la ciutadania a través de dos punts informatius:

  • Dijous 30 de juny, d’11 a 13h, al mercat municipal de Guissona. Amb la col·laboració de les persones que formen part del programa artSingular® de la Fundació Josep Santacreu de Guissona.
  • Divendres 1 de juliol, d’11 a 13h, al mercat municipal de Cervera. Amb la col·laboració de l’Espígol de Cervera.

Des del SAI (Servei d’Atenció Integral) del Consell Comarcal de la Segarra animen a tota la ciutadania a formar part d’aquesta acció i a difondre el missatge col·locant-se la xapa en un lloc visible.

  

Galeria d'imatges