Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal s’uneix a la campanya de la Generalitat i “Xutem contra l’homofòbia i aturem la discriminació LGBTI”

Té per objectiu garantir el dret a totes les persones a gaudir d’una pràctica esportiva lliure de qualsevol tipus de discriminació.

Cartell
Cartell

DIVENDRES 19 FEBRER 2021

El 19 de febrer és el dia contra l’Homofòbia en el Futbol. 

Aquest dia va néixer Justin Fashanu, primer futbolista en actiu que va fer pública la seva homosexualitat. En record a la memòria d’aquest jugador i amb l’objectiu de destacar la seva lluita i coratge, va néixer la iniciativa per impulsar la data del 19 de febrer com a Dia Internacional contra l’Homofòbia en el Futbol.

El Consell Comarcal s’uneix a la campanya de la Generalitat i “Xutem contra l’homofòbia i aturem la discriminació LGBTI”, que té per objectiu garantir el dret a totes les persones a gaudir d’una pràctica esportiva lliure de qualsevol classe de discriminació.

El Consell Comarcal s'uneix a la campanya visualitzant el gest de xutar una pilota, com la campanya indica, a càrrec del President del Consell, Francesc Lluch. Davant qualsevol incidència LGBTIfòbica pots acudir al SAI Segarra trucant per demanar hora al ☎️ 973531 300