Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El consell comarcal reivindica el dia 8 de març

El passat dimarts dia 8 de març, des del Consell Comarcal de la Segarra es va celebrar un acte envers el Dia Internacional de la Dona.

DIMECRES 09 MARÇ 2022

En aquest hi van estar presents el personal del Consell, representació de diferents ajuntaments de la comarca, dels cossos, forces i seguretat dels mossos d'esquadra i també ciutadania a títol individual, en total més d'una cinquantena de persones van estar presents a l'acte, ja que s'havia fet una difusió prèvia dels actes de la comarca invitant a la ciutadania, institucions i entitats a ser-ne partícips.

Entre els assistents es van repartir llaços liles amb els colors de la bandera ucraïnesa i cartellera de la campanya engegada per la conselleria d'igualtat i feminismes.
L'acte va començar amb la benvinguda a càrrec del Sr. Francesc Lluch Majoral, president del Consell Comarcal de la Segarra, el qual va remarcar el lema d'enguany: "Avancem cap a una normalitat feminista, justa, igualitària i sense violències", destacant que la comarca reivindica la diada amb més de 20 activitats per tots els públics i en diferents formats. A més, també es va mencionar la inauguració de la ruta turística i cultural "Entre Merlets" organitzada per l’àrea de cultura i turisme i el Servei d’Informació i Atenció a les dones.

A continuació es va desplegar un gran llaç lila i es va dur a terme la lectura del manifest a càrrec de la Sra. Gemma Martínez, consellera de l'àrea de Serveis Socials, Salut i Igualtat. També van llegir una part del manifest la Sra. Camí Carreras (Tècnica del SIAD del Consell Comarcal) i el president del Consell Francesc Lluch Majoral.

Finalment, es va dur a terme un minut de silenci per la guerra d'Ucraïna i a la repercussió que aquesta està tenint amb les dones ucraïneses.

                                                                                         

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat – 676491230

http://www.ccsegarra.cat/

@ccsegarra.cat