Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal participa en la campanya “Posa’t el Guant” de l’Institut Català de les Dones

La iniciativa es presenta com una eina de prevenció de la violència masclista dirigida a joves i infants

DIMECRES 29 JULIOL 2020

Davant la situació generada per la crisi del coronavirus i el respectiu confinament derivat d’aquesta, l’Institut Català de les Dones posa a disposició ciutadana un recull de recursos gràfics i audiovisuals per tal d’augmentar la protecció i seguretat d’infants, adolescents i joves davant les violències masclistes.

La iniciativa no només pretén vetllar per un bon ambient domèstic, sinó també conscienciar als joves dels diferents tipus de ciberassetjaments. I és que de la mateixa manera que s’han vist incrementades i agreujades les situacions de violències per la convivència forçada amb els agressors, en el cas dels joves també han augmentat les amenaces, assetjaments i controls a través del mòbil i les xarxes socials.

La campanya compta amb el suport del Consell Comarcal de la Segarra, qui s’ha adherit a la iniciativa mitjançant la realització d’un vídeo on hi apareix personal tècnic i polític de diverses àrees de treball posant-se un guant, com a senyal d’empoderament i proactivitat.

Des del Consell Comarcal s’anima a altres entitats del territori a prendre part en la iniciativa a través de la realització de vídeos, fotografies o qualsevol tipus de material gràfic.

Per a més informació:dones.gencat.cat/agafaelguant

Telèfons i e-mails d’interés:

Gencat: Tlf: 900900120 //E-Mail 900900120@gencat.cat

Infància Respon: Tlf: 116 111 // E-Mail: infanciarespon.tst@gencat.cat

Mossos d’Esquadra: Tlf: 112 // E-Mail: mossos.atenciovictimes@gencat.cat