Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de la Segarra se suma a la celebració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+

El Consell Comarcal de la Segarra ha desplegat aquest matí les banderes LGTBI+ a la seva façana principal amb motiu de la celebració, aquest pròxim divendres, dia 28, del Dia Internacional de l’Orgull LGTBQ+

Imatge de la façana
Imatge de la façana

DIMECRES 26 JUNY 2024

El Consell Comarcal de la Segarra se suma a la celebració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+

Dimecres, 26 de juny.- El Consell Comarcal de la Segarra ha desplegat aquest matí les banderes LGTBI+ a la seva façana principal amb motiu de la celebració, aquest pròxim divendres, dia 28, del Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+ que se celebra a tot el món des de 1.970, data que marca l’inici del moviment internacional pels drets del col·lectiu.

Les sis teles amb els colors de la bandera LGTBI, de 5 metres de llarg, s’han despenjat des de la tercera planta de l’edifici, a costat i costat de les diferents finestres de la façana.

El desplegament de les banderes ha estat seguit de prop pel President del Consell Comarcal, Ramon Augé, i la tècnica de l’Oficina d’Igualtat a la comarca, M. Camí Carreres.

Tal com ha explicat el President Ramon Augé, “és la manera d’expressar que totes les persones tenen dret a estimar i a mostrar els seus sentiments en públic”.

També ha explicat que divendres, una de les accions del Consell Comarcal, serà la col·locació d’uns vinils de terra simulant el joc de la xarranca amb els colors LGBTIQ+ i amb diversos missatges. El nom de la campanya és “La Segarra, orgullosament diversa”.

El Consell Comarcal de la Segarra, a través de la seva Oficina d’Igualtat,  treballa per desenvolupar polítiques comarcals en defensa dels drets dels col·lectius LGTBI i per avançar cap a una societat igualitària, lliure de lgtbifòbia i de violències masclistes de tota mena.

Juny, 2024.